• Teste
  • Pontul
    Săptămânii
  • Resurse
  • Evenimente
  • Calculatoare
  • Știri

Alice Năstase Buciuta

Expertii nostri

Alice Năstase Buciuta este jurnalistă și scriitoare, statornic preocupată în ultimii 15 ani de teme legate de iubire, succes și carieră, dar mai ales de strădania de a avea o familie reușită în care să poți îmbina organic toate aspectele care construiesc fericirea: dragoste, bani, glorie, sănătate. Numele său este profund legat de cel al revistei Tango-Marea Dragoste pe care a creat-o și o conduce de aproape un deceniu, dar și de câteva cărți best-seller precum Dragostea e un bonsai, Noi suntem zeițe sau Splendida banalitate, ori volume scrise alături de alți autori de succes precum Simona Catrina sau Aurora Liiceanu. Dincolo de activitatea sa de om al condeiului, Alice Năstase Buciuta conduce propria sa afacere, cunoscând din interior bucuriile și neajunsurile antreprenoriatului românesc.

Este filolog și psiholog, dar și mamă a trei copii de dragul cărora vrea să înțeleagă mai bine normele morale, estetice, filosofice și, nu în ultimul rând, financiare, ale lumii în care trăim. A început prin a le spune copiilor ei că și prezentul, și viitorul, trebuie trăite în tihnă, armonie, iubire și... siguranță financiară, apoi a simțit nevoia să meargă mai departe cu împărtășirea propriilor experiențe.

În această rubrică, Alice va scrie despre toate etapele căutării echilibrului între material și spiritual, între dragoste și bani, între reușita socială și cea personală, având și întrebări, și răspunsuri, și nedumeriri, și uimiri față de lumea în care trăim și pe care trebuie să o înțelegem ca s-o putem îmblânzi.

ÎNTREABĂ EXPERTUL

Întreabă expertul

Ai întrebări? Avem răspunsuri!

ABONARE LA NEWSLETTER

Newsletter

Abonare la Newsletter